Y Sil

Allway är en professionell kinesisk siltillverkare och kinesiska silleverantörer. vi startade y silproduktion och försäljning & grossist tidigare under år 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

y sil är en oumbärlig filteranordning för att transportera mediumrörledningssystem, Y-filter är vanligtvis installerat i tryckavlastningsventilen, tryckavlastningsventilen, konstantvattenventilen eller annan utrustningsinloppsände, som används för att avlägsna föroreningar i mediet, för att skydda den normala användningen av ventiler och utrustning. Y-filter har avancerad struktur, litet motstånd, bekvämt avloppsvatten och så vidare. Y-filter tillämpliga medier kan vara vatten, olja, gas. Generellt är vattennätet 18 ~ 30 mesh, ventilationen nätverket är 10~100 mesh, och oljenätverket är 100~480 mesh.

y-silen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001-certifiering av internationella kvalitetssystem och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp. , elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Y Sil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Y Sil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.