Vridspjällsventil av klacktyp

Allway är en professionell tillverkare av fjärilsventiler av kinesisk lug typ och leverantörer av fjärilsventiler av kinesisk lug typ. vi startade försäljning och grossistförsäljning av fjärilsventiler av lug typ tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

fjärilsventildriftläge av lug typ kan välja manuell, snäckväxel, pneumatisk, elektrisk, anslutningsläge kan välja fläns, fastspänning, strukturform kan välja enkel excentrisk, mittlinje, dubbel excentrisk, tre excentrisk, tätningsstruktur kan välja mjuk tätning, hård tätning, tryckområde PN0.1-10mpa, nominell diameter DN40~2000mm, material kan välja gjutstål, rostfritt stål.
Eftersom användningen av ventiler är mycket bred, har samma ventil vid olika tillfällen och arbetsförhållanden olika samlokalisering.

fjärilsventil av luggtyp har original design, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Vridspjällsventil av klacktyp tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Vridspjällsventil av klacktyp är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.