Fjärilsventil

Allway är en professionell tillverkare av fjärilsventiler i Kina och leverantörer av fjärilsventiler i Kina. vi startade vår ventilverksamhet tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Fjärilsventil kallas också klaffventil, dess fördelar är:
En stor cirkulationskapacitet, cirka 1,5 ~ 2 gånger av samma kaliber tvåsitsventil;
B. Lågt pris, speciellt i stor kaliber;
C. Motståndsförlusten är liten och trycket reduceras när vätskan passerar igenom;
D. Sediment är inte lätta att samla;
E. Kompakt struktur, litet installationsutrymme.

Fjärilsventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp. , elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.

Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Fjärilsventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Fjärilsventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.