Globventil

Allway är en professionell tillverkare av klotventiler i Kina och leverantörer av klotventiler i Kina. vi startade klotventilproduktion och försäljning och grossist tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

klotventilens fördelar är:
(1) Globeventilstrukturen är enklare än grindventilen, tillverkning och underhåll är bekvämare.
(2) tätningsytan är inte lätt att bära och repa, bra tätning, ingen relativ glidning mellan skivan och ventilkroppens tätningsyta vid öppning och stängning, så slitage och repor är inte allvarliga, bra tätningsprestanda, lång livslängd.
(3) vid öppning och stängning är skivans slaglängd liten, så klotventilens höjd är mindre än slussventilen, men strukturens längd är längre än slussventilen.
(4) öppnings- och stängningsmomentet är stort, öppningen och stängningen är mer mödosam, och öppnings- och stängningstiden är den viktigaste.
(5) vätskemotståndet är stort, eftersom mediumkanalen i ventilkroppen är mer slingrande, vätskemotståndet är stort och strömförbrukningen är stor.
(6) Nominellt tryck i medelflödesriktning PN≤16MPa, allmän användning av nedströms, medium från ventilskivans nedre riktning; Nominellt tryck PN≥20MPa, allmän användning av motströms, mediumflöde från skivans riktning .För att öka tätningsenergin.När det används kan klotventilmediet bara strömma i en riktning, kan inte ändra flödesriktningen.
(7) När skivan är helt öppen är den ofta eroderad.
Spindelaxeln på klotventilen är vinkelrät mot ventilsätets tätningsyta. Spindelns öppnings- och stängningsslag är relativt kort och har mycket tillförlitlig skärverkan, vilket gör denna ventil lämplig för medelstor skärning eller reglering och strypning.

klotventilen har original design, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp , elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Globventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Globventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.