Grindventil

Allway är en professionell tillverkare av grindventiler i Kina och leverantörer av grindventiler i Kina. vi startade tillverkning av grindventiler och försäljning & grossist tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Grindventil hänvisar till ventilen i vilken stängningselementet (grinden) rör sig vertikalt längs banans mittlinje. Grindventilen används huvudsakligen för att skära av i rörledningen.
Gateventil är en sorts ventil som används ofta. Det används vanligtvis för skäranordningar. Grindventiler har följande fördelar:
(1) Vätskemotståndet är litet.
(2) Den yttre kraften som krävs för att öppna och stänga är liten.
Mediets flödesriktning är inte begränsad.
(3) när den är helt öppen, eroderas tätningsytan av arbetsmediet än avstängningsventilen.
(4) Formen är relativt enkel, gjutningstekniken är bra
(5) Kompakt struktur, litet installationsutrymme.


grindventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp , elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Grindventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Grindventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.