Sväng backventil

Allway är en professionell tillverkare av svängbackventiler i Kina och leverantörer av svängbackventiler i Kina. vi började svängbackventilproduktion och försäljning och grossist tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Svängbackventilen antar intern vipparmssvängstruktur, alla ventilöppnings- och stängningsdelar är installerade i ventilkroppen, penetrera inte ventilkroppen, förutom flänsdelen med tätningspackning och tätningsring, den övergripande ingen extern läckagepunkt, eliminera risken för ventilläckage. Sväng backventil vipparm och skivanslutning med hjälp av sfärisk anslutningsstruktur, så att skivan i 360 graders intervallet har en viss grad av frihet, det finns lämplig mikropositionskompensation. Svängbackventil har använts i stor utsträckning inom kemiska, metallurgiska, farmaceutiska och andra områden.

svängbackventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Sväng backventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Sväng backventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.