Centrisk fläns vridspjällsventil

Allway är en professionell tillverkare av fjärilsventiler med centrisk fläns i Kina och leverantörer av fjärilsventiler med centrisk fläns. vi startade försäljning och grossistförsäljning av centrerad flänsspjäll tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Centric Flange fjärilsventil, som en del som används för att realisera på-av- och flödeskontroll av rörledningssystem, har använts i stor utsträckning inom petroleum, kemi, metallurgi, vattenkraft och många andra områden. Inom den kända fjärilsventilteknologin, tätningsformen av tätningsstruktur, tätningsmaterial för gummi, PTFE och så vidare. På grund av begränsningen av strukturegenskaper är den inte lämplig för hög temperatur, högt tryck, korrosionsbeständighet, slitstyrka och andra industrier.

Centrisk fläns fjärilsventil har original design, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Centrisk fläns vridspjällsventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Centrisk fläns vridspjällsventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.