TIANJIN ALLWAY VALVE CO., LTD.


Tianjin Allway Valve Co., Ltd. är beläget i Tianjin, Kina, vi är specialiserade på att designa och tillverka många olika typer av gummitätningar fjärilsventiler, grindventiler, backventiler, klotventiler, kulventiler, luftventiler, rördelar, etc.ALLWAY VALVE är dedikerad till att designa, tillverka och marknadsföra ventiler och äger en enda service inklusive gjutning, gjutning, bearbetning, montering, testning, packning och frakt. På så sätt kan vi spara kostnader och förbättra arbetseffektiviteten. vi startade vår ventilverksamhet tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och utbyte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation


ALLWAY VALVE har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.ALLWAY VALVE hade avancerade tekniker och ingenjörer och har många stora och medelstora maskiner inklusive tillverkning av utrustning och prestationstestutrustning som importeras från utlandet.


Våra produkter har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering.