Backventil med dubbla plattor

Allway är en professionell tillverkare av dubbla backventiler i Kina och leverantörer av dubbla backventiler i Kina. vi startade produktion och försäljning och grossistförsäljning av dubbla backventiler tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Dubbelplåtsbackventil utformad för att öka produktionsstyrkan och minska öppnings- och stängningstiden. Dubbla plåtkontrollplattor ger ytterligare styrka till plåten, vilket gör att tätningar enkelt kan bytas. Specialdesignade platta tätningar med full kontakt bibehåller positiv stängning vid låga driftstryck. Vridfjäderstödd ventilplatta stänger backflödesskyddsventilen som svar och säkerställer konsekvent mot smällning och vattenslag. Till skillnad från de flesta andra ventiler byts dessa tätningar enkelt ut på fältet.

Backventil med dubbla plattor har original design, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Backventil med dubbla plattor tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Backventil med dubbla plattor är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.