Fjärilsventil av wafertyp

Allway är en professionell tillverkare av fjärilsventiler av kinesisk wafertyp och leverantörer av fjärilsventilsventiler av kinesisk wafertyp. vi startade försäljning och grossistförsäljning av fjärilsventiler av wafertyp tidigare under år 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

plattan på fjärilsventilen av wafertyp är installerad i rörledningens diameterriktning. I cylinderkanalen på fjärilsventilkroppen roterar skivan runt axeln, rotationsvinkeln är mellan 0°-90°, när den roterar till 90° °, ventilen är helt öppen.Denna ventil är vanligtvis installerad horisontellt.wafer typ fjärilsventil enkel struktur, liten storlek, lätt vikt, endast med ett fåtal delar.Och behöver bara rotera 90° kan snabbt öppna och stänga, enkel operation, medan ventilen har bra vätskekontrollegenskaper. Fjärilsventilen är i helt öppet läge, fjärilsplattans tjocklek är motståndet hos mediet som strömmar genom ventilkroppen, så tryckfallet som genereras av ventilen är mycket litet, så det har bra flöde kontrollegenskaper.Fjärilsventilen har två tätningstyper: fjädertätning och metalltätning.Elastisk tätningsventil, tätningsring kan monteras på ventilhuset eller fästas på skivans periferi.

fjärilsventil av wafertyp har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har godkänt ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Fjärilsventil av wafertyp tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Fjärilsventil av wafertyp är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.