Backventil

Allway är en professionell tillverkare av backventiler i Kina och leverantörer av backventiler i Kina. vi startade backventilproduktion och försäljning och grossistförsäljning tidigare under år 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Backventilens strukturella egenskaper är relativt egenskaperna hos andra backventiler:
1 är strukturens längd kort
2, liten storlek, lätt vikt
3, skiva nära snabbt, vatten hammartrycket är liten
4, horisontell eller vertikal rörledning kan användas, lätt att installera; Horisontell eller vertikal installation är tillgänglig.
5, jämn flödeskanal, liten vätskemotstånd, såsom VTON importerad rostfritt stål sandwich backventil, tryckförlusten är nästan noll.
6, känslig åtgärd, bra tätningsprestanda
7, skivans slaglängd är kort, stängningseffekten är liten
8, den övergripande strukturen är enkel och kompakt, vackert utseende
9, lång livslängd, pålitlig prestanda


backventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och avlopp , elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.

Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Backventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Backventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.