Sätesportventil i metall

Allway är en professionell tillverkare av metallsäteslussventiler i Kina och leverantörer av metallsätesgrindventiler i Kina. vi startade försäljning och grossistförsäljning av metallsäteslussventiler tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

De öppna och stängande delarna av metallsätet (hård tätning) slussventilen är grindplattan. Portplattans rörelseriktning är vinkelrät mot vätskeriktningen. Portventilen kan endast öppnas och stängas helt, inte justeras och strypas. Porten har två tätningsytor. De vanligaste slussventilerna har två tätningsytor som bildar en kil. Kilvinkeln varierar med ventilparametrarna och är vanligtvis 50 eller 2°52' för måttliga medeltemperaturer. Kilslussventilskivan kan göras till en hel kropp, kallad rigid gate; Den kan också göras till en grind som kan ge en liten deformation att förbättra sin teknik och kompensera för avvikelsen av tätningsytan Vinkel i processen för bearbetning. Denna grind kallas en elastisk grind.

Metallsätesgrindventil har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har godkänt ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Sätesportventil i metall tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Sätesportventil i metall är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.