Excentrisk fjärilsventil

Allway är en professionell tillverkare av excentriska fjärilsventiler i Kina och leverantörer av excentriska fjärilsventiler i Kina. vi startade excentrisk fjärilsventil försäljning och grossist tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Den mest använda är dubbel excentrisk fjärilsventil och trippel excentrisk fjärilsventil. De strukturella egenskaperna hos ventilskaftets axel avviker från centrum av fjärilsplattan, avviker också från kroppens centrum. Dubbel excentrisk effekt gör att ventilen öppnas efter fjärilsplattan kan snabbt från ventilsätet, avsevärt eliminera onödig överdriven extrudering och skrapning av fjärilsplatta och ventilsäte, minska öppningsmotståndsavståndet, minska slitaget, förbättra ventilsätets livslängd

excentrisk fjärilsventil har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Excentrisk fjärilsventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Excentrisk fjärilsventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.