Fjädrande sätesportventil

Allway är en professionell tillverkare av fjädrande säteslusventiler i Kina och leverantörer av fjädrande säteslusventiler i Kina. vi började sälja och grossist med fjädrande sätesportventiler tidigare under 2005 och har sedan vuxit gradvis mot mognad. Personalen har vuxit från 20 till nästan 200 under de senaste 16 åren. vi kan hjälpa kunder med pipeline design Enligt den faktiska arbetsmiljön och byte & underhåll inom garantiperioden efter faktisk installation.

Fjädrande (mjuk tätning) slussventil, industriventil, Fjädrande slussventilöppnings- och stängningsdelar är grinden, riktningen för rörelsen av grinden är vinkelrät mot vätskans riktning, slussventilen kan endast vara helt öppen och helt stängd , kan inte justeras och strypas. Porten har två tätningsytor, den mest använda modeslussventilen två tätningsytor bildar kil, kilvinkel varierar med ventilparametrar, nominell diameter DN50~DN1200, servicetemperatur:≤200℃ .

Den fjädrande sätesslussventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har klarat ISO9001 internationella kvalitetssystemcertifiering och har sålt bra över hela Kina och exporterat till många länder och områden, som används flitigt inom vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.
Köp produkter från vår fabrik som heter Allway Valve som är en av de ledande Fjädrande sätesportventil tillverkarna och leverantörerna i Kina. Våra högkvalitativa Fjädrande sätesportventil är populära bland människor som vill köpa billiga varor. Vi har även grossistprodukter som ger offerter och prislistor. Du kan vara säker på att köpa lågt pris från vår fabrik. Välkommen vänner och kunder från hemlandet och utomlands att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbelvinst.