Fjädrande excentrisk fjärilsventil

Fjädrande excentrisk fjärilsventil

Fjädrande excentrisk fjärilsventil kompakt struktur, 90° vridbrytare enkel, pålitlig tätning, lång livslängd, används ofta i vattenverk, kraftverk, stålverk, papperstillverkning, kemikalier, livsmedel och andra system inom vattenförsörjning och avlopp, som en reglering och cut-off användning.

Produktdetalj

Fjädrande excentrisk fjärilsventil


1. Produktintroduktion

Fjädrande excentrisk fjärilsventil är med tätningsfunktionen ju närmare desto tätare, tätningsprestandan är pålitlig. val av tätningshjälpmaterial av rostfritt stål och gummi med lång livslängd. Den har tvåvägs tätningsfunktion, installationen styrs inte av flödet av medium, påverkas inte heller av den rumsliga positionen, kan installeras i vilken riktning som helst. För att kontinuerligt förbättra hanteringstekniken i kraft av din regel om "uppriktigt, bra tro och hög kvalitet är basen för företagets utveckling", absorberar vi essensen av liknande varor internationellt och bygger kontinuerligt nya varor för att möta kundernas krav på rabatterad grossist Kina DN150-DN3600 fjädrande sittande excentrisk flänsspjällventil med manuell växel Box, Vi kommer att stärka människor genom att kommunicera och lyssna, föregå med exempel för andra och lära av erfarenhet. Rabatt i grossistledet Kina Stor storlek duktilt järn fjärilsventil, dubbelfläns excentrisk fjärilsventil, "Gör kvinnorna mer attraktiva" är vår försäljning filosofi. "Att vara kunders pålitliga och föredragna varumärkesleverantör" är målet för vårt företag. Vi är strikta med varje del av vårt arbete. Vi välkomnar vänner att förhandla affärer och inleda samarbete. Vi hoppas kunna samarbeta med vänner i olika branscher för att skapa en lysande framtid.


2. Produktparameter (specifikation)

Arbetstryck

PN10

PN16

Skaltryck

1,5 MPa

2,4Mpa

Sätestryck

1,1 MPa

1,76 MPa


3. Produktfunktion och applikation

Fjädrande excentrisk fjärilsventil har enkel struktur, bra täthet och används ofta i låg- och medeltrycksmedium, som vattenförsörjning och dränering, elkraft, bensin kemisk industri, metallurgi och andra branscher.


4. Produktinformation

Kroppsmaterialet för den elastiska excentriska fjärilsventilen kan vara järn, kolstål, rostfritt stål, etc, skivan kan vara järn, kolstål, rostfritt stål, brons, etc. sätet kan vara EPDM, NBR, VITON, etc. den kan manövreras fritt med handtagsspak, snäckväxel eller ställdon.

5. Produktkvalificering

Den fjädrande excentriska fjärilsventilen har originaldesign, utsökt teknik, perfekt tillverkning och kompletta testmetoder, den har godkänt ISO9001 internationell kvalitetssystemcertifiering.


6. Leverera, frakt och servering

Vi har ett stort lager av Resilient excentrisk fjärilsventil, så leveranstiden blir kort. Det kan vara fartyg genom sjötransport, tågtransport, flygtransport eller andra. Garantitiden bör vara 12-18 månader.


7.Vanliga frågor

Hur många år har ditt företag tillverkat den här typen av utrustning?

Mer än 16 år.


Vilket certifikat har du för din utrustning?

ISO9001


Kan du designa utrustningen enligt vår storlek?

Ja


Hur långt är din fabrik från flygplatsen?

Cirka 1 timme från Tianjin flygplats.


Var ligger din fabrik?

Jinnan-distriktet, staden Tianjin.


Har du en detaljerad och professionell installationsmanual?

ja, vi kan tillhandahålla en detaljerad och professionell installationsmanual.


Ger du prov? Gratis eller avgift?

Vi kan ge exempel och det är gratis.


Vad är din betalningsperiod?

30 dagar efter att BL visas.


Hur lång är din leveranstid?

Överensstämmer med verklig kvantitet


Hot Tags: Fjädrande excentrisk fjärilsventil, tillverkare, leverantörer, grossist, köp, fabrik, Kina, billigt, lågt pris, prislista, offert

Skicka förfrågan

Relaterade produkter