Vridspjällsventil av wafertyp med elektriskt ställdon

- 2021-11-17-

Wafer Typ vridspjällsventil medElektriskt ställdon
1. Den är konstruerad och tillverkad med en ny struktur svetsad av en mittlinjeskiva och en kort strukturstålplatta. Den är kompakt i strukturen, lätt i vikt, lätt att installera, liten i flödesmotstånd, stor i cirkulation, undviker inverkan av hög temperaturexpansion och lätt att använda.
2. Det finns inga vevstakar, bultar etc, så det fungerar tillförlitligt och har lång livslängd. Den kan installeras i flera positioner och påverkas inte av mediets flödesriktning.
använda sig av:
Den elektriska hårdförseglade fjärilsventilen av wafertyp är en icke-stängd fjärilsventil, som ofta används i produktionsprocessen av byggmaterial, metallurgi, gruvdrift, elkraft och andra produktionsprocesser. Justera mängden media.
Strukturella egenskaper:
Denna fjärilsventil är designad och tillverkad genom att anta en ny typ av struktur svetsad mellan en mittlinjeskiva och en kort strukturstålplatta. Den är kompakt i strukturen, lätt i vikt, lätt att installera, liten i flödesmotstånd, stor i flöde och lätt att använda. Det finns inga vevstakar, bultar etc. i karossen, pålitligt arbete och lång livslängd. Den kan installeras i flera positioner och påverkas inte av mediets flödesriktning.
Wafer Typ vridspjällsventil medElektriskt ställdon