Användningen av trippel offset vridspjällsventil

- 2021-10-07-

Användningen avTrippel offset fjärilsventil
Den trippel excentriska flänsfjärilsventilen är designad med principen om tredimensionell centrering, och ventilsätet antar en flernivåstruktur som är kompatibel med hårda och mjuka tätningar, med utsökt bearbetning och avancerad teknologi. Den trippel excentriska fjärilsventilen med fläns består av huvudkomponenter som ventilkropp, fjärilsplatta, flernivåventilsäte, ventilskaft och transmissionsmekanism.
DeTrippel offset fjärilsventilär en energibesparande fjärilsventil med lång livslängd. Dess struktur antar tredimensionell kärndesignprincip, ventilsätet antar en flerskiktsstruktur som är kompatibel med hård och mjuk tätning, utsökt bearbetning och avancerad teknik. Det används ofta i rörledningar av korrosiva medier som metallurgi, elkraft, petroleum, kemisk industri, luft, kolgas, brännbar gas och vattenförsörjning och dränering.
Användning och egenskaper för trippel excentrisk fläns fjärilsventil
DeTrippel offset fjärilsventilhar egenskaperna enkel struktur, liten storlek, låg vikt, låg materialförbrukning, liten installationsstorlek, snabb omkoppling, 90° fram- och återgående rotation och litet drivmoment. Den används för att skära av, ansluta och justera mediet i rörledningen. , Har bra vätskekontrollegenskaper och täta tätningsegenskaper. Det används ofta i rörledningar av korrosiva medier som metallurgi, elkraft, petroleum, kemisk industri, luft, kolgas, brännbar gas och vattenförsörjning och dränering.
DeTrippel offset fjärilsventilantar utformningen av tredimensionell excentricitetsprincip, så att tätningsytans rörelsebana för rymden idealiseras. Det finns ingen friktion och interferens mellan tätningsytorna, och tätningsmaterialet väljs på rätt sätt, så att fjärilsventilen är tät och korrosionsbeständig. Prestanda, hög temperaturbeständighet och nötningsbeständighet har garanterats tillförlitligt. Dess huvuddrag är följande:
1. Öppningsmomentet är litet, flexibelt och bekvämt, arbetsbesparande och energibesparande.
2. Den tredimensionella kärnstrukturen gör fjärilsplattan tätare och tätare. Dess tätningsprestanda är pålitlig och läckagefri.
3. Högtrycksbeständighet, korrosionsbeständighet, nötningsbeständighet, lång livslängd, etc.
Trippel offset fjärilsventil